KÖPVILLKOR

Köp

Ett köp har skett när du som kund har fått en orderbekräftelse till din e-postadress. När vi har mottagit din beställning skickar vi genast en ordebekräftelse till din e-post. För att handla hos BeLucky måste du vara 18 år eller ha målsmans godkännande.

Priser & Avgifter

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms.

Frakt

På order över 600 kr tillämpar vi FRI FRAKT. För ordrar under 600 kr tillkommer frakt med 49 kr.

Vår leveranstid är normalt 1-3 arbetsdagar.

Vi skickar alla våra paket med Posten. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är BeLucky betalningsansvariga, du måste dock meddela oss inom skälig tid (14 dagar).

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på fraktkostnad plus 150 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift och hantering.

Restorder

Att en vara noteras med restorder betyder att den är tillfälligt slutsåld, men att nya är på väg in. Därför kan du lugnt beställa varan.  För varor som står märkta med restorder är leveranstiden ca 10-15 arbetsdagar.

Retur

Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt som börjar gälla från det att du mottagit din beställning. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick, att den är oanvänd och att alla etiketter är kvar. Kostnaden för returfrakten står du som köpare för. Innan du returnerar en vara ska du alltid kontakta oss via mail först! Vår mailadress är info@belucky.se Det gäller även om du vill byta till en annan storlek.

Returrätt gäller ej för badkläder eller prisnedsatta varor.

Fel i vara

Vid fel på vara ombeds kunden att omedelbart reklamera på vår mail info@belucky.se  Detta gäller även transportskador. BeLucky följer konsumentköplagens regler.